Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به حضوری شدن فعالیت مدارس گفت: نظارت مدیران و مسئولان مدارس استان مرکزی بر وضعیت بهداشتی مدارس افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، احمدرضا نوازنی ظهر امروز در مراسم نمادین بازگشایی مجدد مدارس با اشاره به حضور دانش‌آموزان در مدارس اظهار داشت: از همه جهات خدا را شکر می‌کنم و واقعا نمی‌دانیم شکر خدا را به خاطر کدام نعمت‌هایش به جا بیاوریم، شکری که یک بار دیگر به ما توفیق داده است تا ماه مبارک رمضان و ماه بهار قرآن را درک کنیم و شکر دیدار دانش‌آموزان را به جا بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خدمت دانش‌آموزان خیر مقدم می‌گویم که در آغاز سال تحصیلی جدید و با کلاس‌های حضوری در کنار یکدیگر سال جدید آموزشی را آغاز می‌کنند و ما امروز را به عنوان روز اول مهر می‌دانیم و امیدواریم دانش‌آموزان بتوانند از تک تک لحظات عمر خود استفاده کافی را داشته باشند. 

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به حدیثی از امیرالمومنین(ع) بیان کرد: ساعت‌ها در روز چقدر سریع می‌گذرد و روزها در هفته و هفته‌ها در ماه و ماه‌ها در سال و سال‌ها در عمر چقدر سریع می‌گذرد، ما هم زمانی در جایگاه شما دانش‌آموزان بوده‌ایم و باور کنید که الان به زمان از دست رفته خود تاسف می‌خوریم.

نوازنی عنوان کرد: دانش‌آموزان قدر خود را بدانند و زمان خود را به راحتی از دست ندهید و از تک تک لحظات عمر خود استفاده کنید و می‌دانید که در زمان آموزش‌های مجازی، آموزش‌ها از کیفیت لازم برخوردار نبوده‌اند و شما باید در این ماه‌های تحصیلی باقی مانده کمر همت را ببندید و با جدیت چند برابر گذشته درس‌ها را شروع کنید.

وی ادامه داد: قدر ایام تحصیل را زمانی می‌دانیم که از مدرسه و دانشگاه جدا شده باشیم و هر شخصی آن زمان متوجه می‌شود چه فرصت‌هایی را از دست داده است بنابراین تا زمانی که فرصت باقی مانده است قدر آن را بدانید و به صورت جدی درس بخوانید و در کلاس‌های درس از تک تک لحظات استفاده کنید.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی خطاب به دانش‌آموزان عنوان کرد: قدر معلم‌های خود را بدانید، محصل باید کفش معلم خود را جفت کند و دست معلم خود را ببوسد، باور کنید ما سعی می‌کردیم برای معلمان خود به نوعی چاپلوسی کنیم چون تنها جایی که چاپلوسی جایز است در ارتباط با معلم و استاد است.

نوازنی خاطرنشان کرد: اسلام  احترام به معلمان را همواره توصیه داشته است و یکی از مواردی که انسان اجازه دست‌بوسی دارد دست معلم و پدر و مادر است، قدر لحظاتی که در کنار معلم‌های خود هستید را بدانید که معلم‌ها به عنوان الگوهای تربیتی شما هستند.

بازگشایی مدارس در استان قزوین می‌تواند سرآغاز جبران کاستی‌ها باشدعلوم پزشکی استان مرکزی نظارت کافی بر فعالیت مدارس را داشته باشدتأکید عضو شورای شهر تهران بر افزایش ظرفیت حمل‌و‌نقل عمومی در ایام بازگشایی مدارس

 هماهنگی‌های لازم به منظور فعالیت مطلوب مدارس انجام شده است 

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اراک هم در این مراسم با اشاره به ماه مبارک رمضان عنوان کرد: سلام بر رمضان، سلام بر نیمه شب‌های رمضان، سلام بر خوبی‌های رمضان، سلام بر دعاهای رمضان و سلام بر آنانی که با زبان روزه برای یکدیگر دعا می‌کنند.

اله‌یاری بیان کرد: سلام دارم خدمت دانش‌آموزانی که بعد از 25 ماه روی ماه شما را می‌بینیم و خوشحال هستم که با تصمیم قاطع امروز زنگ بازگشایی حضوری مدارس بعد از 5 ماه به صورت نمادین به صدا در می‌آید و امروز استاندار استان مرکزی با نگاه خود شما را به کلاس‌ها بدرقه می‌کند.

وی تصریح کرد: در شورای آموزش و پرورش تصمیم به بازگشایی مدارس گرفته شده است و تمام دستگاه‌ها پای کار آمدند و فرماندار اراک هماهنگی‌های لازم را برای بازگشایی مدارس در سطح اراک انجام داده است و امروز شاهد حضور دانش‌آموزان در این فضا و مدرسه به صورت نمادین در کل استان هستیم.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اراک خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند در سال 1401 این توفیق را بدهد که در سالی که سال تولید، اشتغال‌زایی و دانش بنیان از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری شده است بتوانیم به تاسی از فرامین مقام معظم رهبری و در پناه الطاف اهل‌ بیت(ع) خدمتگزاران صدیق به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازگشایی مدارس آموزش و پرورش دانش آموزان استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و‌ پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تااینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می شود و این معاونت برمی گردد در این سال ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چراکه معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی ترین و مهم ترین معاونت های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی شود و تمام کلمات به تربیت ختم می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می کنند که تربیت محقق شود.

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می شود.

وی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی موثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی توان درس خواند. 

معاون پرورشی و فرهنگی افزود: طی سال های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

وی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید براینکه جوش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

پورثانی اضافه کرد در نظام ارزیابی شاخص هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان