Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@18:24:53 GMT

آغاز برنامه پایگاه تابستانی مجموعه مدارس سلام

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۳۵۳۸

آغاز برنامه پایگاه تابستانی مجموعه مدارس سلام

پایگاه تابستانی مجموعه مدارس سلام با بیش از ۵۵ مدرسه در تهران و چند استان دیگر، در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در دوره‌های مختلف تحصیلی، با شعار فوت و فن و تجربه آغاز به کار می‌کند. این پایگاه تابستانه شامل فعالیت‌های مختلف و متناسب برای پایه‌های تحصیلی مختلف از جمله عضویت در واحدهای ستادی مدرسه مانند کتابخانه، انجمن‌های مختلف، فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگی و برگزاری اردوهای تفریحی است؛ همچنین تدریس برخی دروس نیز از مدارس تابستانی آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه تابستانی چیست؟

پایگاه تابستانی، از شروع تأسیس مدرسه سلام تاکنون، یکی از همراهان همیشگی و ثابت برنامه آموزشی تمام شعب مدارس سلام بوده است. در این پایگاه با توجه به نیازها و ظرفیت‌های دانش‌آموزان هر پایه تحصیلی برنامه‌های متنوعی طراحی می‌شود. حضور در پایگاه تابستانی در درجه اول منجر به استفاده بهینه و لذت‌بخش دانش‌آموزان از فصل تعطیلات و افزایش روحیه آن‌ها خواهد شد و در وهله دوم در صورت ضعف دانش‌آموزان در هریک از مهارت‌های درسی یا غیردرسی، حکم آمادگی برای شروع سال تحصیلی را دارد. برنامه تابستانی مدارس سلام شامل عضوگیری برای واحدهای ستادی مدرسه مانند کتابخانه، انجمن‌ها، رشته‌های پژوهشی، فرهنگی و آغاز تدریس بعضی از درس‌های رسمی سال آینده است.

اهداف پایگاه تابستانی سلام

پایگاه تابستانی مدارس سلام نقش مهمی در افزایش کیفیت تحصیلی دانش‌آموز و فرآیند آموزشی دارد و با اهداف مختلفی از جمله کاهش تأثیرات مخرب تعطیلات طولانی تابستانی و دوری از درس و مدرسه، کشف و رشد استعداد و علایق دانش‌آموزان، کاهش فشار درسی در طول سال تحصیلی، تقویت روحیه و انرژی بخشیدن به دانش‌آموزان،‌ ارتقای مهارت‌های اجتماعی، کاهش تنبلی و بی تحرکی در دانش‌آموزان، ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان برای تعامل با یکدیگر و ادامه مسیر درسی در مدرسه اجرا می‌شود.

زمان پایگاه تابستانی ۱۴۰۱ مدارس سلام

پایگاه تابستانه مجموعه مدارس سلام در سال ۱۴۰۱ با شعار فوت و فن و تجربه از تاریخ ۱۱ تیرماه اجرا شده است و آموزش برخی از دروس، آموزش مهارت‌ در رشته‌های مختلف، فعالیت‌های تفریحی، تمرین تعامل با دوستان و ارتباط موثر با معلمان طی اردوهای تفریحی و برنامه‌های متنوع را برای دانش‌آموزان به ارمغان می‌آورد.

طول دوره پایگاه تابستانی برای مقاطع مختلف طبق برنامه زیر است:

پایگاه تابستانی مقطع دبستان: ۶ هفته پایگاه تابستانی مقطع متوسطه اول: ۷ هفته پایگاه تابستانی پایه‌های دهم و یازدهم متوسطه دوم: ۸ هفته پایگاه تابستانی پایه دوازدهم: ۹ هفته

مسئولان و کادر مدارس سلام با برنامه‌ریزی مجزا برای پایه‌های مختلف و ایجاد فضایی شاد در پایگاه تابستانی، برای رشد دانش‌آموزان در حوزه‌های تحصیلی، فرهنگی و هنری تلاش می‌کنند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم عاشورا روز خبرنگار ماهواره خیام هوشنگ ابتهاج حسین همدانی پایگاه تابستانی مدارس سلام رپرتاژ آگهی محرم عاشورا روز خبرنگار ماهواره خیام هوشنگ ابتهاج حسین همدانی پایگاه تابستانی دانش آموزان مدارس سلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • اعزام سفیران کریمه به خارج و داخل کشور با ۱۳۰ برنامه
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است